Monday, March 10, 2008

Take over

Chubby har börjat ta för sig..eller om det är för hon inte är smart nog att fatta vad som är vems. Här tar hon över Toras sovkorg som är hans favvo. Så från och med nu får de dela och sova ihop. Nästa är hans leksaker. Men dem försvarar han hårdare.

No idea

Jag läser overallt om vilka perfekta jaktmaskiner amerikan shorthair är, och hur alerta och smarta osv de är och hur snabbt de utvecklas...Men än har jag inte märkt nåt av de egenskapen hos Chubby. Faktum ar att Chubby tvärtom är rätt klumpig av sig och har fortfarande inte lärt sig sitt namn. Tora visste efter 2 dagar vad han hette. Iallafall, Chubby brukar sitta där och stirra i tomma intet medan hon blir jagad eller förföljd och observerad av Tora. Jepp, Tora verkar mer som en alert och smart jaktmaskin , hehehe. Fast Chubby är mjukast för hon har inte all muskel som Tora har.

Stalker

Även om de blev ganska fort vana vid varandra, fanns det de första dagarna viss mystik kring den nye. Detta led till att hon jämt var observerad, och förföljd. Oftast slutade det med ett överraskningsanfall som var för snabb för att fångas på bild. Tora vägrar fortfarande dela med sig av sin favoritleksak. Och lilla korgen är hans sovplats, till en början...