Thursday, November 29, 2007

Bonsai

Bonsaiblomutställning i Hibiya park.

Tuesday, November 27, 2007

Bönsyrsa

Det blir ingen gammal bild denna gången, för jag har inte hunnit sortera ut dem. Dessa två är från trippen till favvoparken i Hibiya för två helger sen. Förra helgen var vi och picknickade där igen. Jag såg en bönsyrsa som jag fotade, efteråt såg jag att den hade bara ett ben på vänster sida. Ville helst fota ännu närmare och ta en riktig macroshot, men har ännu inte haft tillfälle att köpa varken macrolins eller extension. Men denna bilden blev inte så illa heller.

Monday, November 26, 2007

Kärnkraft

Nya bilderna är igen, från Hibiya park. När vi var där hade antikärnkraftsnissar samlats och delade ut information och sånt. Gamla bilderna är från i Maj, vi var på parken som ligger bakom Tokyo Midtown, en nybyggd jätteköpcenter, lika dyr och exklusiv som Roppongi Hills och Omotesando Hills. Jag tror vi var där på öppningsdagen.

Sunday, November 25, 2007

Chinatown

Nu hade vi långhelg i Japan. Fredagen var röd (Labour day eller nåt). Nya bilderna är från förförra helgens Hibiya park. Polisen (Koban) som står vi ingången, och en bild från innanför parken. Gamla bilderna är från när vi var i Yokohama Chinatown i våras, fikade och mötte pandor.