Wednesday, November 21, 2007

Yokohama

Nya bilderna är från Hibiya, i helgen på väg till parken. Fönstertvättarna hade fullt upp med skyskraporna och de många små matställena under tågrälsen såg rätt lugna och tomma ut. Annars brukar det krylla av hungriga affärsmän och annat löst folk. Gamla bilderna är från i Maj, när vi tog en runda till Yokohama och åkte berg och dalbana med mera. Jag övar min fejksmajl som jag lärt mig av japanerna, medan jag står i kö till en av attraktionerna. Sen åkte vi båt längs med hamnen...av nån konstig anledning spelade de Lisa Ekdahl på båten under hela färden.

Tuesday, November 20, 2007

Vaxmat

På BicCameras 6:e våning fanns det en liten restaurang som på vanligt vis lagt ut sin meny i vaxformat utanför, fast denna restaurang hängde till skillnad från andra upp dem som tavlor. Ser rätt roligt ut. Gamla bilden vara från Ginza i Maj. Årlig blomfestival med tulipaner som arrangerats vackert i gatan som stora blomstertavlor.

Monday, November 19, 2007

Kina

Nya bilderna: BicCamera (Japansk SIBA, fast större och så har de massa annat också) från i Söndags. Fullt med folk som vanligt. Lyckades ta ett par bilder innan pojken som jobbar där kom fram och gjorde korstecken som betyder ta inte bild här inne. Så jag tog resten av bilderna utanför :) Gamla bilderna: Var i Kina i Maj, på affärsresa. Lite Engrish som jag hittade i hotellets hiss (Pulling down bakes traditional state banquet well-known dish on the pig's head), och så åkte jag Kinesisk taxi.

Sunday, November 18, 2007

Lejonkungen

Nya bilderna visar hur det ser ut från ingången till min lägenhet... och cyckelparkeringen som alltid är två våningars. Gamla bilden är från i Maj när vi var på musikal. Lejonkungen tittade vi på och det var fantastiskt. Även kul att se att de anpassat dialogen till japansk publik, med passande humor och allt :)